Maximaal genieten!

Eco Lodge Tent

De Eco Lodge Tent is de meest voordelige lodgetent en heeft een rustieke uitstraling met een volledig overdekte houten veranda. Met twee slaapkamers is deze tent perfect voor jou en je gezin van maximaal 5 personen!

  • 2 slaapkamers
  • Overdekt terras
  • Voordelige optie
  • Max 5 pers (2 volwassenen & 3 kinderen)
59,- per nacht Bekijk deze aanbieding

Eco Lodge Tent ins- en outs

Met twee slaapkamers, waarvan één met een comfortabel tweepersoonsbed en de andere met een slim ontworpen familie stapelbed, biedt de Eco Lodge Tent voldoende ruimte en comfort. De leefruimte combineert een knusse woonkamer met een eethoek, waardoor je een gezellige ruimte hebt om samen te zijn.

Chef-koks opgelet: de keuken is uitgerust met moderne faciliteiten om bijvoorbeeld een Istriaanse truffelpasta voor te bereiden: iets oer-Hollands kan natuurlijk ook! Om je verblijf zo comfortabel mogelijk te maken, zijn dekens, dekbedden en kussens inbegrepen en is zelfs de eindschoonmaak geregeld. Extra bedlinnen of strandlakens? Die kun je eenvoudig bij boeken… super handig!

Klinkt de Eco Lodge als jouw ideale accommodatie op Camping Polari? Selecteer dan het aantal personen op deze pagina en vergelijk de prijzen van de meest voordelige aanbieders!

Vergelijk de prijzen van de 3 goedkoopste aanbieders

Voorkom dat je te veel betaalt en vergelijk de prijzen van de top 3 goedkoopste reisaanbieders hieronder. Selecteer het aantal personen & vind direct de beste prijs!

Accommodaties

Andere accommodaties

Super Lodge Tent – TV

De Super Lodge Tenten bieden je het comfort en de ruimte die je nodig hebt voor een heerlijke vakantie. Met twee slaapkamers, waarvan één met een comfortabel tweepersoonsbed en de andere met een combinatie van knusse eenpersoonsbedden, is er plek voor maximaal 5 personen!

Meer informatie
Standaard Stacaravan

De standaard stacaravans zijn de goedkoopste accommodaties op Camping Polari. Met een oppervlakte van 32m², twee slaapkamers, twee badkamers, een compleet uitgeruste keuken en een overdekt terras ben je van alle gemakken voorzien.

Meer informatie
Comfort Stacaravan

De comfort stacaravans zijn één van de meest gewilde accommodaties op Camping Polari vanwege het comfort, de ruimte en prijsklasse. Ze hebben een oppervlakte van 32m², twee slaapkamers, twee badkamers, een compleet uitgeruste keuken én een overdekt terras!

Meer informatie