Maximaal genieten!

Olive Safaritent

De Olive Safaritent op Camping Polari biedt meer dan alleen een slaapplek; het is een compleet ingerichte omgeving die direct een huiselijk gevoel geeft, dit type safaritent is net iets groter dan de Ecru & Almond varianten.

  • 34m²
  • 2 slaapkamers
  • Overdekt terras
  • Max 6 pers (2 volwassenen & 4 kinderen)
75,- per nacht Bekijk deze aanbieding

Olive Safaritent ins- en outs

Binnen in de Olive Safaritent vind je een stevig houten frame dat zorgt voor stabiliteit en een authentieke uitstraling. Het keukenblok is uitgerust met alle benodigdheden om lekker te kokerellen. De olive safaritent heeft twee aparte slaapcabines die privacy en comfort bieden.
Zo heeft de ouderslaapkamer een ruim tweepersoonsbed en in de tweede kamer vind je twee stapelbedden, ideaal bijvoorbeeld als je met kinderen reist of een gezellige groep vrienden hebt.

Ook is er een nette badkamer met douche, zodat je je altijd kunt opfrissen. ’s Ochtends heerlijk wakker worden op je eigen overdekte terras met verse Duitse broodjes, croissantjes en een kopje koffie terwijl je luistert naar het gefluit van de vogels, beter kan je ochtend niet beginnen, toch?

En omdat geen vakantie compleet is zonder je hond, is die ook welkom in deze safaritent (wel tegen een kleine vergoeding). Zie je jezelf al zitten in de Olive Safaritent op Camping Polari? Boek jouw verblijf vandaag nog en maak je klaar voor een top vakantie in Kroatië! Ohja, we vergeten het bijna te zeggen: wil je iets meer luxe? Kijk dan eens naar de safaritent met sanitair en airconditioning!

Vergelijk de prijzen van de 3 goedkoopste aanbieders

Voorkom dat je te veel betaalt en vergelijk de prijzen van de top 3 goedkoopste reisaanbieders hieronder. Selecteer het aantal personen & vind direct de beste prijs!

Accommodaties

Andere accommodaties

Super Lodge Tent – TV

De Super Lodge Tenten bieden je het comfort en de ruimte die je nodig hebt voor een heerlijke vakantie. Met twee slaapkamers, waarvan één met een comfortabel tweepersoonsbed en de andere met een combinatie van knusse eenpersoonsbedden, is er plek voor maximaal 5 personen!

Meer informatie
Standaard Stacaravan

De standaard stacaravans zijn de goedkoopste accommodaties op Camping Polari. Met een oppervlakte van 32m², twee slaapkamers, twee badkamers, een compleet uitgeruste keuken en een overdekt terras ben je van alle gemakken voorzien.

Meer informatie
Comfort Stacaravan

De comfort stacaravans zijn één van de meest gewilde accommodaties op Camping Polari vanwege het comfort, de ruimte en prijsklasse. Ze hebben een oppervlakte van 32m², twee slaapkamers, twee badkamers, een compleet uitgeruste keuken én een overdekt terras!

Meer informatie