Maximaal genieten!

Ecru Safaritent

De Ecru Safaritent op Camping Polari biedt plek voor maximaal 6 personen en beschikt over twee slaapkamers, een badkamer, woongedeelte en een kitchenette met een oppervlakte van 31m² – te boeken via Suncamp.

  • 31m²
  • 2 slaapkamers
  • Overdekt terras
  • Max 6 pers (2 volwassenen & 4 kinderen)
65,- per nacht Bekijk deze aanbieding

Ecru Safaritent ins- en outs

Met ruimte voor maximaal 6 personen, verdeeld over twee slaapcabines – één met twee eenpersoonsbedden en één met twee stapelbedden – is er genoeg plek voor je hele gezin of vriendengroep. Kussens en dekens liggen al voor je klaar, dus je hoeft alleen maar je eigen linnengoed mee te nemen… handig! Ook is het bij de Ecru safaritenten toegestaan om je hond mee te nemen.

De Ecru Safaritent is niet zomaar een tent; het is een comfortabel onderkomen met een eigen badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet. Het woongedeelte is uitgerust met een kitchenette waar je gemakkelijk een heerlijk ontbijt kunt bereiden, van vers gebakken croissants tot Kajgana (Kroatische roerei met spek en groenten). Op het overdekte terras kun je genieten van lange zomeravonden aan de tuinmeubels, met een goed boek of een leuk kaartspel zoals UNO.

Na een dag vol activiteiten, zoals snorkelen langs de kust, spelen in het zwembad of een fietstocht door de prachtige omgeving, is het tijd om lekker een hapje te eten: bereid een smakelijke Crni Rižot of een traditionele Gregada en geniet daarbij van een typisch Kroatisch wijntje: Plavac Mali kunnen wij je wel aanraden. Zo sluit je je dag op een perfecte manier af! Zie je een verblijf in de Ecru Safaritent wel zitten? Bekijk dan direct de beschikbaarheid en maak je klaar voor een topvakantie!

Vergelijk de prijzen van de 3 goedkoopste aanbieders

Voorkom dat je te veel betaalt en vergelijk de prijzen van de top 3 goedkoopste reisaanbieders hieronder. Selecteer het aantal personen & vind direct de beste prijs!

Accommodaties

Andere accommodaties

Super Lodge Tent – TV

De Super Lodge Tenten bieden je het comfort en de ruimte die je nodig hebt voor een heerlijke vakantie. Met twee slaapkamers, waarvan één met een comfortabel tweepersoonsbed en de andere met een combinatie van knusse eenpersoonsbedden, is er plek voor maximaal 5 personen!

Meer informatie
Standaard Stacaravan

De standaard stacaravans zijn de goedkoopste accommodaties op Camping Polari. Met een oppervlakte van 32m², twee slaapkamers, twee badkamers, een compleet uitgeruste keuken en een overdekt terras ben je van alle gemakken voorzien.

Meer informatie
Comfort Stacaravan

De comfort stacaravans zijn één van de meest gewilde accommodaties op Camping Polari vanwege het comfort, de ruimte en prijsklasse. Ze hebben een oppervlakte van 32m², twee slaapkamers, twee badkamers, een compleet uitgeruste keuken én een overdekt terras!

Meer informatie