Maximaal genieten!

Almond Safaritent

De Almond Safaritenten zijn de goedkoopste safaritenten op Camping Polari, geschikt voor maximaal 6 personen. Met een oppervlakte van 27m², twee slaapkamers, een badkamer, een compact keukenblok en een gezellig woongedeelte ben je van alle gemakken voorzien!

  • 27m²
  • 2 slaapkamers
  • Klein overdekt terras
  • Max 6 personen
58,- per nacht Bekijk deze aanbieding

Almond Safaritent ins- en outs

Almond Safaritent hebben twee slaapcabines en bieden comfortabele slaapplaatsen; in de eerste cabine vind je een tweepersoonsbed, terwijl de tweede cabine over twee stapelbedden beschikt. Perfect bijvoorbeeld voor je gezin of vriendengroep! Op het overdekte terras wachten comfortabele tuinmeubels op je: start je dag met een typisch Kroatisch ontbijt: geniet van Palačinke of yoghurt met vers fruit, noten en honing.

Na een dag vol plezier en activiteiten kun je ’s avonds heerlijk ontspannen met een BBQ-avond. Geniet van lekkere gerechten zoals Ražnjići (gemarineerde vleesspiesjes) of Riblji roštilj (gegrilde vis) onder genot van een Ožujsko biertje.

Wil je je hond meenemen op vakantie? Geen probleem! Hij is van harte welkom in de Almond Safaritent. Voorkom dat jij onnodig teveel betaalt voor de Almond Safaritent op Camping Polari: selecteer het aantal personen op deze pagina en krijg direct de beste prijs te zien!

Vergelijk de prijzen van de 3 goedkoopste aanbieders

Voorkom dat je te veel betaalt en vergelijk de prijzen van de top 3 goedkoopste reisaanbieders hieronder. Selecteer het aantal personen & vind direct de beste prijs!

Accommodaties

Andere accommodaties

Super Lodge Tent – TV

De Super Lodge Tenten bieden je het comfort en de ruimte die je nodig hebt voor een heerlijke vakantie. Met twee slaapkamers, waarvan één met een comfortabel tweepersoonsbed en de andere met een combinatie van knusse eenpersoonsbedden, is er plek voor maximaal 5 personen!

Meer informatie
Standaard Stacaravan

De standaard stacaravans zijn de goedkoopste accommodaties op Camping Polari. Met een oppervlakte van 32m², twee slaapkamers, twee badkamers, een compleet uitgeruste keuken en een overdekt terras ben je van alle gemakken voorzien.

Meer informatie
Comfort Stacaravan

De comfort stacaravans zijn één van de meest gewilde accommodaties op Camping Polari vanwege het comfort, de ruimte en prijsklasse. Ze hebben een oppervlakte van 32m², twee slaapkamers, twee badkamers, een compleet uitgeruste keuken én een overdekt terras!

Meer informatie