Maximaal genieten!

Premium Family Stacaravan

Met plek voor 8 personen, 3 slaapkamers en 2 badkamers zit je in de premium family stacaravans helemaal goed als je met een groot gezelschap naar Camping Polari gaat!

  • 33,2m²
  • 3 slaapkamers
  • Vanaf 87,99 per nacht
  • Max 8 personen
87,99,- per nacht Bekijk deze aanbieding

Premium Family Stacaravan ins- en outs

In de Premium Family stacaravan op Camping Polari begint jouw dag in een van de drie sfeervolle slaapkamers: ja je leest het goed: drie slaapkamers! Ook heb jij de luxe om te kiezen tussen twee moderne badkamers. Zo is er altijd ruimte voor een snelle douche of een uitgebreid badritueel, zonder dat iemand hoeft te wachten… klinkt goed toch? De ruim opgezette keuken van de stacaravan is voorzien van alles wat je nodig hebt om een stevig ontbijt klaar te maken. Denk aan verse broodjes, Kroatische pršut en een sterke espresso uit het koffiezetapparaat, net zoals de Kroaten dat graag hebben. En met de aanwezige vaatwasser is opruimen na het ontbijt zo gedaan.

Buiten op je eigen overdekte terras van 28m2 is het puur genieten van het prachtige buitenleven. Ontspan in de comfortabele ligstoelen met een goed boek of geniet van een spelletje met je gezin aan de grote eettafel. En als je zin hebt in een gezellige barbecue, dan staat de gezamenlijke barbecueplek klaar. Waarom probeer je niet eens enkele Kroatische delicatessen zoals Ćevapčići die je zelf kunt bereiden of kunt proeven bij lokale restaurants?

Elke stacaravan is uitgerust met Wi-Fi, satelliet-tv en biedt alle comfort die je nodig hebt. Huisdieren (honden) zijn toegestaan, hiervoor dien je wel een extra toeslag te betalen. Voorkom dat jij onnodig te veel betaalt voor de Premium Family stacaravans op Camping Polari: selecteer het aantal personen op deze pagina en krijg direct de prijs per aanbieder!

Vergelijk de prijzen van de 3 goedkoopste aanbieders

Voorkom dat je te veel betaalt en vergelijk de prijzen van de top 3 goedkoopste reisaanbieders hieronder. Selecteer het aantal personen & vind direct de beste prijs!

Accommodaties

Andere accommodaties

Super Lodge Tent – TV

De Super Lodge Tenten bieden je het comfort en de ruimte die je nodig hebt voor een heerlijke vakantie. Met twee slaapkamers, waarvan één met een comfortabel tweepersoonsbed en de andere met een combinatie van knusse eenpersoonsbedden, is er plek voor maximaal 5 personen!

Meer informatie
Standaard Stacaravan

De standaard stacaravans zijn de goedkoopste accommodaties op Camping Polari. Met een oppervlakte van 32m², twee slaapkamers, twee badkamers, een compleet uitgeruste keuken en een overdekt terras ben je van alle gemakken voorzien.

Meer informatie
Comfort Stacaravan

De comfort stacaravans zijn één van de meest gewilde accommodaties op Camping Polari vanwege het comfort, de ruimte en prijsklasse. Ze hebben een oppervlakte van 32m², twee slaapkamers, twee badkamers, een compleet uitgeruste keuken én een overdekt terras!

Meer informatie